Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Despre Teşu Ioan, artist tatuator

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Despre Teşu Ioan, artist tatuator Share Despre Teşu Ioan, artist tatuator


Salutare ,

Eu sunt Teşu Ioan şi după cum mulţi ştiţi, sunt artist tatuator. Ador lucrările de dark art şi realism. La fiecare lucrare adaug ceva nou, din stilul meu, fiind dedicat întru totul lucrărilor mele.

Am ales să fiu artist tatuator pentru că de mic copil sunt pasionat de această formă de artă.

Când am împlinit 16 ani, am zis că e musai să am un desen pe piele, aşa că dacă tot nu erau saloane în Piatra Neamţ, am ales să învăţ cum să mi-l fac singur. Am început să studiez cum aş putea realiza un tatuaj, ce măsuri de igienă trebuie luate,  încât „să fie totul ca la carte”, char dacă nu aveam echipamentul profesionist de astăzi.

Despre Teşu Ioan, artist tatuator

În curând pasiunea mea pentru tatuaje s-a transformat în hobby; puneam trup şi suflet. Investeam în echipament şi evoluam în ceea ce priveşte desenul; desenam şi studiam tehnici. Am reuşit să fac rost de echipamente profesioniste şi asta a fost un fel de uşurare pentru mine, pentru că am eliminat stresul igienii şi siguranţei prietenilor pe care îi tatuam.

Şi iată cum în final, realizarea de tatuaje s-a transformat din hobby în ocupaţie, pentru că iubesc ceea ce fac şi nu m-aş vedea lucrând altceva. M-am specializat în acest domeniu şi iată-mă invitându-va să călcaţi pragul noului Teşu Tattoo Artist Salon, salon de tatuaje şi piercinig autorizat, conform C.E., pe stradă Mihai Viteazu vizavi de OMV.

Teşu Ioan, artist tatuator

Teşu Tattoo Artist Salon

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută