Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Îngrijire din cap până-n picioare la început de toamnă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Îngrijire din cap până-n picioare la început de toamnă Share Îngrijire din cap până-n picioare la început de toamnă


Între job, familie și prieteni, suntem mereu pe fugă, tocmai de aceea e nevoie să luăm din când în când câte o pauză de relaxare și răsfăț, ca să avem grijă de noi, de sănătatea și frumusețea noastră.

Începem sesiunea de înfrumusețare cu atenție pentru părul nostru! Dacă vrei o schimbare de look, cel mai simplu e să optezi pentru o altă culoare a părului. Se poartă culorile naturale și cele deschise: nuanțele de blond, șuvințele, balayage-ul sunt doar câteva dintre trendurile în materie hairstyle pe care le recomandă specialiștii.

Restaurante recomandate:

Îngrijire din cap până-n picioare la început de toamnă

Află ce evenimente sunt astăzi

Următorul pas e să avem grijă de pielea noastră. Pentru asta, e nevoie de produse care să ne hidrateze și să ne protejeze pielea, după o perioadă în care am expus-o sistematic la ultraviolete. În plus, printr-o ședință corectă de tratament ne putem menține mai mult timp bronzul obținut în această vară. O piele frumoasă va emana sănătate și vitalitate prin toți porii!

Nu trebuie să uităm că un corp sănătos în interior va exprima sănătate și la exterior. Tocmai de aceea, este important să ne hrănim corect, cu alimente sănătoase care să ne crească imunitatea și să ne dea energie în fiecare zi.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.