Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Restaurant Bosfor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Restaurant Bosfor Share Restaurant Bosfor


Recunoaştem, zilele acestea am vrut să ieşim din monotonie şi să încercăm ceva nou sau ce nu am mai experimentat de mult timp, de pe vremea studenției. Am ajuns mai exact la Bosfor! Am întâlnit aici o atmosferă foarte caldă şi evident, bucătăria turcească. Da! La noi, în Iaşi, în zona Gării. Impresionaţi de interiorul locului, am răsfoit meniul cu mult interes. Atenția ne-a fost distrasă de cuptorul imens şi de vitrina plină de bunătăţi gata să fie aruncate într-o baie de condimente şi miresme noi.

Imediat după ce am comandat, am făcut cunoştinţă şi cu patronul de aici, Ismail Tas. Acesta ne-a adus o salată specială ce a mers foarte bine cu tot ceea ce am ales noi dar mai ales cu pâinea umflată, proaspăt scoasă din cuptorul încins. Am avut la masa fasole cu vită, kebab, humus și firin sutlac (orez, vita, salata). Am fost 4 persoane și tot răsfățul ne-a costat 127 de lei cu băuturile aferente și desert, ceea ce nu ni s-a părut mult.  

Meniul ofertant, servirea ireproșabilă, primirea lui Ismail parcă ruptă din poveste, fără să fie nimeni agasat sau enervat de prea multă atenție. Cu siguranță vom reveni pentru că la o primă încercare totul a fost fără nicio problemă. Vedem cum va fi data viitoare!

Restaurant Bosfor

Str. Strapungerii Silvestru, Nr.21

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.