Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Agenda de timp liber

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Agenda de timp liber Share Agenda de timp liber


9 Octombrie/ Maitreyi

,,Maitreyi” este o poveste care te determină să-ți lași sufletul să respire. El a scris ,,Maitreyi” după ce a fost dat afară din casa familiei Narendra Sen. Ea a scris ,,Dragostea nu moare” ca răspuns, revoltată de apariția romanul lui și de toate fanteziile de amor pe care le mărturisește și care o au ca personaj central. Fiecare a transpus subiectiv ceea ce sufletul său a trăit la o intensitate paroxistică, dincolo de reguli, prejudecăți, religie, cultură. Se joacă la Teatrul Național Vasile Alecsandri de la ora 20:00.

10 – 11 Octombrie/ Târgul de Cariere Iași

Interesat de carieră? Vino la evenimentul care reunește cele mai importante companii și cele mai tari oportunități de carieră. Dacă îți cauți un job, o colaborare, un internship, un stagiu ori dacă ești mulțumit de jobul tău dar vrei să crești, vino la Târgul de Cariere. Ești așteptat la Palas Mall să-i cunoști pe angajatori, să participi la seminarii și la competițiile pe care le punem la dispoziție și să faci următorul pas în carieră. În plus, pregătim activități fun la care o să vrei să participi. Intrarea este liberă.

12 Octombrie/ RIUF

Romanian International University Fair – RIUF este cel mai mare eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Anual, peste 100 de instituții educaționale, din peste 20 de țări, vin să interacționeze direct cu tinerii români interesați de studii internaționale. Ediția a XXI-a a târgului internațional de universități RIUF reunește, în Iași, peste 50 de universități din România și din străinătate, precum și școli de limbi străine sau ONG-uri studențești, pentru a oferi vizitatorilor o imagine completă asupra oportunităților educaționale pe care le pot accesa.

13 – 14 Octombrie/ Tot ce-i Minunat în Lume

Succesul piesei „Tot ce-i minunat în lume” a condus la ecranizarea acesteia de către HBO. Povestea fetiței care încearcă să își determine mama să vadă lumea prin ochii ei și ajunge să descopere un milion de motive pentru care viața este minunată se joacă la Teatru FIX. Sunt lucruri care îți înveselesc viața. Sunt lucruri pur și simplu minunate, pentru care merită să trăiești.O listă cu tot ce-i minunat în lume. Un reminder pe viață că bucuria poate fi gasită în lucruri aparent neînsemnate, dar care pot deveni minunate. Depinde din ce perspectivă privești lumea. În ambele zile va fi de la ora 19:00. Bilet: 20 lei.

13 Octombrie/ Partizan live

„Fata mea” a fost unul din hiturile anului 2002 în România. Piesa a câștigat Premiul Muzical MTV România la categoriile „Cea mai buna regie” și „Cel mai bun videoclip al unei trupe” în 2002, formația fiind nominalizată la nouă categorii în cadrul galei.[1] Tot în 2002. formația a fost nominalizată la MTV Europe Music Award for Best Romanian. A mai fost nominalizată în 2003 și 2004 la categoria „Best Live”, din cadrul acelorași premii. Partizan s-a destrămat în 2004 când Adrian „Artan” Pleșca a decis să reformeze vechea sa formație, Timpuri Noi. În 2011, după șapte ani, Artan a părăsit Timpuri noi și a reînființat formația Partizan. Acum vor fi live în Underground The Pub de la ora 21:00.

15 Octombrie/ Stand UP

Cu peste 7 milioane de vizualizări pe youtube, Gabriel Gherghe este unul dintre dintre cei mai îndrăgiți comedianți din România. Împreună cu Marius Covache și Petrica Istoc, ambii trecuți și apreciați prin platourile de filmare iUmor vin să îți aducă un show de stand-up comedy de unde vei pleca de trei ori mai vesel! Va fi la Coopers Club, de la ora 20:00. Bilet în avans 25 de lei.

16 Octombrie/ Măcelăria lui Iov

Măcelăria lui Iov este un text care generează sugestii, pune întrebări și se referă la experiment în raport cu o dramaturgie scrisă într-o modalitate nouă pentru mine. Am studiat Cartea lui Iov  fără să știu cu adevărat pe ce drum m-ar putea duce fiindcă aici se neagă puțin ceea ce știam din Catehism. Raporturile cu sacralitatea, cu misterul, cu Dumnezeu – asta mă interesa cel mai mult. Răul vine de la oameni, e pedeapsă divină – fiecare poate alege o variantă în funcție de convingeri. Iov o va face după trei zile de tăcere și transformă experiența răului în poezie și filozofie. Se joacă în Sala Teatru la Cub de la ora 19:00.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.