Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente București: 06-12 octombrie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente București: 06-12 octombrie 2017 Share Top 5 evenimente București: 06-12 octombrie 2017


După câteva săptămâni în care v-am recomandat filme și festivaluri (ajunsesem la performanța de a avea 3 festivaluri de film în același timp în București), a venit timpul să ne concentrăm și pe muzică și teatru. Pentru că se întâmplă multe și e păcat să le pierdeți.

1. ALL STARS For Outernational

Outernational este un brand mult discutat. Că a urcat pe scenă Florin Salam, că hipsterii ascultă (sau nu) manele. Că world music este (sau nu) prost înțeleasă în România. Cert e că acest brand aduce, de fiecare dată, un număr mare de specttori. Și că acum fac o campanie de crowfounding și acest concert, de pe 7 octombrie, din Kran. Pe scenă urcă: Raze de Soare (Future Nuggets), Tinos Elanios Band (live), Micleușanu (solo) (live), Aleksa Alaska, Bogman, Orbita Lacustră , PARADAIZ Tape Mașina, The Attic Soundsystem.

2. Robin And The Backstabbers vin pe 6 octombrie la Hard Rock Cafe pentru un nou concert. Biletele s-au pus deja în vânzare, și costă între 49 și 69 de lei, cu sau fără loc la masă.

3. Teatru – 90

Cinci actrițe și actori preocupați de teatru politic și istorie recentă (Alexandru Fifea, Alice Monica Marinescu, Katia Pascariu, Alexandru Potocean, Andrei Șerban) împreună cu regizorul David Schwartz, își propun să investigheze și să reevalueze perioada post-socialistă, pornind de la amintiri personale și istorii de familie. Spectacolul ’90 este rezultatul unui demers de rememorare și teatralizare a multiplelor experiențe și întâmplări de familie.Pe 7 octombrie, de la ora 17,00, la Macaz.

4. teatru – Deșteptarea primăverii

„Deșteptarea Primăverii” este o dramă satirică, fiind centrată pe ”conflictul dintre generații” și contradicțiile interioare ale tinerilor, aruncând în aer norme, limite și secrete ale vârstei adolescentine. Tinerii visează la un paradis artificial care se opune universului adulților, se revoltă împotriva ipocriziei și a falselor valori în lipsa unor țeluri mai înalte sau a unui vis spre care să se îndrepte. Autorul însă, își caracteriza textul drept ”o reflectare luminoasă a vieții, în care am căutat să dau fiecărei scene tot umorul ei degajat, care se putea obține”.Pe 6 octombrie, de la ora 18,00, la Teatrul Mic.

5. Band of Creators Pop-up Shop deschide oficial sezonul de toamnă-iarnă la Palais Ghica Victoria, pe 7 și 8 octombrie.

În plus, fashionistele care vor ajunge la Palais Ghica Victoria în acest weekend vor avea acces la o selecție de ținute must have recomandate de stiliștii revistei Elle. Accesul se va face cu bilet de intrare, în valoare de 10 lei, sau pe bază de invitație.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.