Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Interviu cu Serge Celebidachi: „Octav este primul meu scenariu”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Interviu cu Serge Celebidachi: „Octav este primul meu scenariu” Share Interviu cu Serge Celebidachi: „Octav este primul meu scenariu”


OCTAV este cel mai nou film românesc și spune o poveste plină de emoție și nostalgie. Aflat în regia lui Serge Ioan Celebidachi,filmul intră în cinematografele din toată țara din 6 octombrie.

Cum a luat naștere „Octav”?

Stând în preajma tatalui meu, care era mai în vârstă, am interacționat destul de des cu oameni de seama lui și era interesant de urmărit cum discutau despre viața lor de până atunci. Apropierea de sfârșitul vieții și nostalgia copilăriei au fost temele care m-au inspirat să scriu.

 Cum definiți nostalgia? 

Eu am avut cea mai frumoasă copilărie pe care un copil o poate avea. Am avut parinți atât de generoși și atât de prezenți… Am avut cel mai inspirațional tată pe care îl poți avea, a fost cel mai bun prieten al meu, era totul pentru mine. Nu aș mai fi vrut să mă maturizez niciodată, să fiu nevoit să renunț la acea copilărie.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.