Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

In/Out Transylvania Photo Festival

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii In/Out Transylvania Photo Festival Share In/Out Transylvania Photo Festival


In/Out Transylvania Photo Festival ajunge la ediția cu numărul doi în perioada 5-15 octombrie! Festivalul de fotografie documentară reunește fotografi documentariști din România și din străinătate, iar de data asta lucrările se vor axa pe tematica „Povești de acasă”.
„Căutarea unui loc pe care să îl numești „acasă” este o preocupare pentru foarte mulți oameni în societatea contemporană. „Acasă” este o întrebare pentru refugiații politic sau de război, pentru persoanele din țări mai puțin dezvoltate, pentru cuplurile transnaționale, pentru minorități, pentru artiști, pentru oameni care migrează în căutarea unui loc de muncă mai bun. Ce elemente ne fac să ne simțim acasă într-o țară, loc sau comunitate, și cum este să nu te mai simți acasă în locul din care provii?” spun organizatorii festivalului.
Așadar, anul acesta In/Out propune o temă cu greutate cu scopul de a aduce vizibilitate problemei și de a lansa o discuție publică pe acest subiect. Festivalul cuprinde o serie largă de evenimente speciale de la expoziții foto la proiecții video, dezbateri, prezentări de portofolii și concerte.
5 – 15 octombrie
www.inout.photo 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.