Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania Share Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania


Un concept unic în România, TiMAF e acel gen de eveniment care aduce mai multe forme de artă (arhitectură, arta stradală, teatru, literatură, artă decorativă, design etc) și le oferă un cadru comun în care să se desfășoare, pentru publicul clujean și nu numai!
„TiMAF înseamnă zeci de activități individuale, sute de artiști locali, naționali și internaționali, dar și mii de beneficiari direcți. Pentru cea de-a VII-a ediție, TiMAF revine cu unul dintre cele mai complexe programe artistice și de divertisment din Cluj.” spun organizatorii festivalului.
Pentru Cluj, TiMAF e oarecum sinonim cu tradiția și e destul de greu să ne imaginăm cum ar arăta orașul în absența sa. Festivalul are o mulțime de surprize frumoase pregătite pentru public ca în fiecare an, ediția din 2017 deschizându-se cu o seară de umor a la TEO (9 octombrie la Casa de Cultură a Studenților). Alte momente cheie sunt: Îndrăgostiții din Ancona (comedie muzicală ce va avea loc pe 11 octombrie la CCS), Meet & Greet Dragoș Pătraru (13 otombrie la Cinema Florin Piersic), Lansare de Carte + Stand Up Comedy cu Andrei Ciobanu (14 octombrie Cluj Arena) și concertul Carla’s Dreams din Euphoria Music Hall (14 octombrie).
9 – 31 octombrie
www.timaf.com 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.