Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Dumnezeul de a doua zi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dumnezeul de a doua zi Share Dumnezeul de a doua zi


Autorul scenariului este cel care a scris textul şi pentru nouă sezoane din cunoscutul serial românesc „Las Fierbinţi“. Pe scena Ateneului din Iaşi vor urca actorii Mirela Oprişor şi Vlad Zamfirescu, care vor juca după textul scris sub forma unei succesiuni de monoloage, fiecare dintre ele nefiind altceva decât o fotografie a unui caracter, a unei stări sufleteşti sau a unui moment de viaţă, fiind utilizată ironia şi autoironia.

Claudiu Goga, regizorul spectacolului, afirmă că „textul poate fi citit în mai multe feluri: ca o poveste de dragoste romantică sau ca trei poveşti de dragoste; ca drama unui cuplu sau ca dramele a trei cupluri; ca o satiră la adresa societăţii româneşti de azi sau ca o invitaţie la o meditaţie asupra sensului dimineţilor de a doua zi. (…) Dar, întâi de toate, el trebuie citit ca o poveste despre părinţi şi copii. Sau mai exact ca o poveste despre părinţi, copii şi Dumnezeu. Un Dumnezeu de a doua zi, cu felul lui ciudat de a aranja lucrurile“.

Spectacolul este interzis persoanelor sub 16 ani

7 Octombrie, 19:00, Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan“

Preţ bilet: 30 de lei 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.