Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Concert Sting

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert Sting Share Concert Sting


Pentru prima dată la Cluj!

Ei bine, v-am zis noi că la Cluj premierele se țin lanț! Anul aceste, renumitul artist Sting va concerta pentru prima dată în Transilvania (a doua oară în România) pe data de 17 octombrie la Sala Polivalentă Cluj-Napoca.
Înaintea carierei remarcabile de artist solo, a fost liderul vocal, principal compozitor și basist al trupei rock The Police din anii 1970–1980. Deși muzica lor era inițial de inspirație punk, The Police a trecut treptat către sunete rock și minimalist pop, lucrul ce s-a dovedit a fi cheia succesului pentru trupă. Ultimul lor album, Synchronicity, care include cel mai cunoscut cântec al lor, Every Breath You Take, a fost lansat in 1983. Deși nu s-au destrămat oficial după ultimul lor album, formația a decis a lucreze la proiecte solo. Pe când anii treceau, membrii formației, au negat posibilitatea unei regrupări. Dar în 2007, formația s-a reunit anunțând tot odată un turneu global.
Ca muzician solo și ca membru al trupei The Police, Sting a vândut peste 105 milioane de înregistrări, și a fost distins cu șaisprezece premii Grammy. Concertele sale sunt cu adevărat experiențe unice, așa că nu vreți să ratați ocazia de a-l vedea chiar în Cluj!

17 octombrie
Sala Polivalentă Cluj-Napoca
www.facebook.com/emagic.romania 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.