Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

CITY LIFE de București: 06-12 octombrie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CITY LIFE de București: 06-12 octombrie 2017 Share CITY LIFE de București: 06-12 octombrie 2017


S-a tot discutat de curând pe social media (pentru că, nu-i așa?, de asta avem facebook, să ne dăm cu părerea) despre evenimentele gratuite versus evenimentele ”pe bani”.

Faptul că Primăria organizează evenimente peste evenimente, dar infrastructura capitalei stă tot mai prost, pare a fi o nemulțumire generală.

Uităm însă un lucru esențial: nu toată lumea își permite să meargă, săptămânal, la evenimente în București.

Cei mai activi social oameni sunt cei tot din zona cultura-artistică, sau presă, sau bloggeri, oameni care nu plătesc bilete. E ușor să criticăm evenimentele gratuite ale Primăriei când noi nu știm cât costă un bilet la TNB.

Acestea fiind spunse, să vedem ce se întâmplă săptămâna aceasta. Gratuit, sau pe bilete.

Killa Fonic lansează album la Arenele Romane

Killa Fonic, unul dintre cei mai reprezentativi artiști ai curentului trap din România, a lansat cel de-al doilea album de studio, “Lamă Crimă”. Discul conține 23 de piese (inclusiv “Intro”) și vine la doar un an de la albumul de debut solo, “Ramses 1989”. Noul material de studio conține o serie de colaborări interesante, în lista artiștilor care au înregistrat piese cu Killa Fonic numărându-se Connect-R, Shift, Nane, Pacha Man, NOSFE, Super ED sau Irina Rimes. Vineri, 6 octombrie, de la ora 20,00.

Concert FINK

Renumitul artist britanic revine alături de trupa sa la București după showul sold out din 2015. Evenimentul va avea loc la Club Control, sâmbătă, 7 octombrie de la ora 20:00. Biletele online s-au epuizat dar mai sunt 50 de bilete pe care le găsiți la intrare în ziua concertului, începând cu ora 18:00.

Teatru – Romeo şi Julieta

Unul dintre cele mai premiate spectacole ale Teatrului Metropolis, se joacă în cadrul Festivalului TEEN-FEST 2017. ,,O comedie cu un final tragic, în care eroul principal este ura. Se întâmplă asta și în Europa, în lumea noastră, dar, la Shakespeare, ura reduce iubirea”. Pe 7 octombrie, de la ora 19,00, la Teatrul metropolis.

Teatru – Fetița soldat

În fiecare stagiune cu spectacole 9G, rămâne cel puțin o piesă remarcabilă care apoi se reia și la care ar trebui fiecare iubitor de teatru să ajungă. Stagiunea 2016 a rămas cu Fetița soldat, care se reia și în această toamnă. De văzut, pe 8 octombrie, de la ora 17,00 sau de la ora 19,00, la teatrul Național.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.