Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

Artigiani Pizzeria

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Artigiani Pizzeria Share Artigiani Pizzeria


Ce ne va lipsi din tot ceea ce înseamnă Vară e posibilitatea de a sta pe terase şi a ne bucura de umbră în timp ce savurăm o mâncare delicioasă. Nu e grăbim când e cald afară de parcă soarele ar face ca timpul să stea pe loc iar noi să considerăm că putem savura mâncarea aşa cum trebuie. Cu gândul la aceste momente, va recomandăm astăzi The Beach Bar. E la Palas şi încă pentru puţină vreme va putea fi găsit acolo. Fiind un loc creat special pentru vară, el nu va mai fi disponibil în curând dar pizza de aici va rămâne în oraş.

Am ales într-o duminică acest loc în Grădina Palas. Era mai liniştit şi retras iar dorinţa noastră de a nu auzi prea multe voci sau copii jucându-se, ne-a adus aici. De obicei veneam în acest loc în nopţile de weekend când erau petreceri cu oameni puşi pe distracţie. Astăzi însă am constat că se poate mânca bine. Am ales Pizza Cabron pentru acest prânz şi nu ne-am putut abţine să nu întrebăm de unde vine mâncarea având în vedere că nu vedeam vreo bucătărie pe acolo. Astfel, am aflat că Artigiani Pizzeria se ocupă de asta şi am răsuflat uşuraţi, ştiam că ei fac livrări la domiciliu aşadar, dacă ne place putem oricând comanda.

The Beach Bar ca şi denumirea e un loc în care ai senzaţia că eşti pe plajă sau la mare aşadar, prezentarea este ca acolo. Mâncarea are menirea să te sature şi să te pregătească pentru a lenevi pe şezlong iar pizza comandată ne-a oferit tocmai acest sentiment. Ne-a costat 30 de lei la care am adăugat şi o apă plată.

Ne va fi dor de vara, mare şi de The Beach Bar însă promitem să urmărim activitatea lor şi să vedem ce suprize ne vor oferi în sezonul mai puţin prietenos. Artigiani Pizzeria poate veni la domiciliu aşadar, aici am rezolvat deja cu pofta de pizza delicioasă.

Artigiani Pizzeria, comenzi la domiciliu

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.