Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Trendurile toamnei! Piese-cheie pentru outfit-uri cool și actuale!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trendurile toamnei! Piese-cheie pentru outfit-uri cool și actuale! Share Trendurile toamnei! Piese-cheie pentru outfit-uri cool și actuale!


Acum că încet, încet începi să scoți mai în față hainuțele mai groase din dulap și să bați magazinele pentru a-ți upgrada garderoba, e momentul perfect să afli care sunt cele mai importante trenduri ale sezonului toamnă – iarnă 2017/2018 de care trebuie să ții cont.

În această toamnă nu trebuie să te ferești de roșu, din contră, fustele din piele, rochiile statement, paltoanele lungi și cizmele în această culoare sunt obligatorii.

Marile branduri au renunțat în acest sezon la minimalism în favoarea unui stil flamboaiant și eclectic.

Se poartă sacourile și paltoanele cu umeri supradimensionați, broderiile florale multicolore, suprapunerile de materiale în diverse imprimeuri, franjurii, detaliile din blană ecologică sau penele de struț.

Denimul revine la culoarea sa inițială de albastru indigo.

Piesa vedetă a sezonului e pelerina de ploaie din plastic în culori puternice decorată cu elemente metalice sau cu gulere din blană. Cu siguranță îți va colora zilele gri de toamnă.

Stilul office rămâne în trend, iar dacă vrei să fii chic & stylish combină un sacou în carouri cu o bluză din mătase satinată sau cu un pulover din cașmir colorat.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.