Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente București: 29 septembrie – 5 octombrie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente București: 29 septembrie – 5 octombrie 2017 Share Top 5 evenimente București: 29 septembrie – 5 octombrie 2017


Se întâmplă multe evenimente săptămâna aceasta și devinde destul de greu (și subiectiv) să alegem unde să mergem. Așa că am ales din fiecare domeniu cultural-artistic câte ceva. Depinde doar de interesele voastre să alegeți ce vi se potrivește.

  1. Vineri începe cea de-a 12-a ediție Anim’est 2017 – The Comics Edition: 10 zile pline ce animații inspirate din benzi desenate, o grămadă de petreceri, dar și multe alte surprize. Prima seară a festivalului se încheie cu vernisajul expoziției ilustratorului Dave Cooper la #apollo111, urmat de o petrecere pe ritmuri dansante susținute de that couch funk collective. La Palatul universul, dupa 10 seara.
  2. Goran Bregovic și Wedding And Funeral Orchestra va concerta la București pe 29 septembrie la Arenele Romane în aer liber pentru a treia oară consecutiv. La cererea publicului, artistul se întoarce în România alături de orchestra sa pentru a reedita un show magic! Timpuri Noi și Bosquito sunt cele două trupe care vor încălzi atmosfera.
  3. După ce a cântat o viață întreagă la nunți și botezuri, apoi pe scene din Europa cu Taraf de Haïdouks, iar anul trecut la festivaluri și în baruri din America, ”Țagoi” (Marin Sandu) dă o mare petrecere în curtea lui din Clejani. El o să cânte cu gura și acordeonul cele mai frumoase melodii bătrânești împreună cu alți lăutari, iar băieții lui o să cânte manele live cu formația. Sâmbătă, de la 20,00. Transport asigurat din București.
  4. #EmojiPlay se joacă pe 30 septembrie la Teatrul Excelsior, de la 16,00 și de la 19,00. Așa cum l-a gândit Gigi Căciuleanu, spectacolul de teatru coregrafic #EmojiPlay îmbină, în mod aparent ludic, un limbaj tri-dimensional (cel al dansActorilor) cu vizuala şi strania (încă!) lume bi-dimensională a acestor foarte tinere „metafore”, numite „emoji”.
  5. Data de 30 septembrie va fi o zi cu adevărat specială pentru societatea civilă! Agenția Creionetica creează puntea între activiști și designeri printr-o serie de workshop-uri de creație, o expoziție de afișe activiste și un album de artă despre istoria vizuala a societății civile. Agenda evenimentului începe la 11,00 și se termină cu un concert electrofusion cu trupa Crowd Control și proiecție de animație, după ora 22,00. La Centru, pe Calea Victoriei 48-50.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută