Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

The Dreamers of June

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Dreamers of June Share The Dreamers of June


Foarte motivant scria undeva, referitor la viaţa și acțiunile noastre, că doar 10% dintre lucruri sunt în afara zonei noastre de control, restul de 90% se află în zona noastră de influenţă. Atunci când ne dorim să schimbăm lumea în bine, merită să ţinem cont de asta. Dacă toţi cei care trăiesc după principii sănătoase şi-ar folosi procentele pentru a schimba propria bucăţică din lume, am ajunge ca, în fiecare dimineaţă, să ne trezim în ceea ce numim, mai mult sau mai puţin: „lumea perfectă”. Energia pozitivă se transmite şi se multiplică, aşa cum bucuria unui mare eveniment din viaţă noastră personală sau socială se propagă de la un om la altul. Şi pentru că ne place să retrăim iar şi iar momentele plăcute vă propun: Aftermovie AFTERHILLS 2017.

Să trecem în revista 3 lucruri pe care trebuie să le faci negreşit toamna aceasta:1. Foloseşte energia verii pentru a avea succes pe toate planurile; 2. Bucură-te de aerul proaspăt al sezonului de toamna din Iaşi; 3. Rezervă-ţi loc la AFTERHILLS, festivalul tău! Prima ediţie a atras zeci de mii de iubitori de muzică, artă şi distracţie. A doua va atrage şi mai mulţi. Experienţele anului următor vor produce o şi mai puternică impresie şi emoţie. Ar fi păcat să nu fii printre primii care îşi procura acces în festival în cele mai atractive condiţii.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.