Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Premieră de gală a filmului Octav

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Premieră de gală a filmului Octav Share Premieră de gală a filmului Octav


„Octav”, cel mai nou lung-metrajul cu Marcel Iureș în rol principal, va avea premiera la Cluj Napoca, pe data de 6 octombrie 2017, la Cinema Florin Piersic, la ora 20:30. Spectatorii din Cluj Napoca vor avea, așadar, ocazia să vizioneze filmul în compania lui Marcel Iureș, actorul principal al peliculei, Alessia Tofan, personajul feminin principal, Eric Aradits (care îl joacă pe „Octav” în copilărie) și a regizorului Serge Ioan Celebidachi, care este și co-scenaristul acestui film și a lui James Olivier, co-scenarist.
Evenimentul își propune să facă cunoscut publicului din clujean un film aparte în peisajul cinematografic românesc, prin îmbinarea dintre emoţie şi nostalgie. Filmul reprezentând o „declarație de celebrare a vieții”, ce transpune o serie de imagini calde și poetice despre România. Filmul spune povestea lui Octav (Marcel Iureș), un bărbat în vârstă, care se reîntoarce la conacul copilăriei sale aflat undeva în zona rurală a României, cu dorința de a-l vinde. Ajuns aici, după o absență de zeci de ani, o fetiță ce-i pare cunoscută îl poartă într-o călătorie minunată în timp, înapoi la anii copilăriei sale pentru a-l ajuta să-și redescopere bucuria de a trăi.
Prețul unui bilet la gală este de doar 13 lei. Ne vedem la film!
6 octombrie
Cinema Florin Piersic
www.facebook.com/CinemaFlorinPiersic

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.