Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Livada – Restaurant & Music Lounge

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Livada – Restaurant & Music Lounge Share Livada – Restaurant & Music Lounge


Livada are un loc special în inimile noastre de gurmanzi. Restaurantul oferă tot timpul mâncare extraordinară, n-are rost să negăm asta, așa că putem recomanda literalmente orice din meniul lor pentru că sigur va fi pe gustul tuturor. Bine, fiecare va veni și va face lobby pentru produsul lui preferat (de exemplu, noi am vorbi despre gulașul lor excelent, o experiență culinară desăvârșită), dar cert e că meniul lor oferă o mulțime de opțiune extrem de delicioase.
Ah, și pentru că tot vorbeam de meniu, trebuie să vă dăm o veste: ni s-a șoptit în secret că Livada pregătește o serie de peparate noi pe care urmează să le includă în listă. Niciodată să nu ne spuneți secrete, e evident că nu putem să le păstrăm. Stați liniștiți, preparatele voastre preferate nu pleacă niciunde, dar în curând vom avea mai multe opțiuni culinare. De exemplu, cum vă sună pisică de mare cu ratatouiile de fasole roșie și sos de pere cu scorțișoară? Sau porchetta cu cartofi copți în sos de ulei aromat și rozmarin? Excelent? Eram siguri.
Dar vă mai dăm un pont: luna octombrie se arată foarte activă muzical la Livada. În fiecare vineri, mesele noastre for fi acompaniate de muzică live, primul concert din noua serie având loc pe 6 octombrie alături de trupa Timeless.
Rămâneți pe fir, urmează mai multe detalii!

Clinicilor 14
Tel: 0722 111 115
www.restaurantlivada.ro 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută