Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

”Din spatele fotografilor” de Mitichi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”Din spatele fotografilor” de Mitichi Share ”Din spatele fotografilor” de Mitichi


Cum se vede lumea modei din spatele camerelor dar mai cu seama cum se vede şi din spatele fotografilor care, să nu uităm, fac parte din sistem şi îl ilustrează atât de frumos. Eu aş spune că din spate, din colţul “sălii de spectacol” al modei lucrurile arată cu atât mai interesant şi cu siguranţă dacă eşti pasionat arată şi mai frumos. 

Sunt în Milano acum după ce am încheiat săptămâna modei din Londra şi urmează să mă îndrept spre Paris. E minunat ca activitate să poţi călătorii în oraşele acestea emblematice dar cum faci asta atunci când eşti un influencer. Si nu, nu vorbesc despre mine, ci despre Landiana care este noul proiect al #feericteam.

Pe lângă cariera de model de succes şi pe lângă respectul dobândit ca vicepresedinte al Feeric Fashion Week, Landiana ilustrează fenomenul săptămânilor modei din interior. Având acces la cele mai importante prezentări, precum Tommy Hilfiger, Giorgio Armani şi multe altele, reuşeşte să transmită în timp real informaţii despre lumea exclusivistă sau mai puţin accesibilă a modei. Totodată stilul vestimentar al Landianei o propulsează în paginile celor mai importante reviste de modă din lume alături de vedete sau de personalităţi importante ale lumii modei.

Termenul nou de influencer în domeniu vine tocmai de la această particularitate de a impresiona şi de a fi ghid pentru publicul larg. Garanţia oferită de editorii şi stiliştii revistelor fac ca Landiana să devină un reper şi totodată să reprezinte fenomenul modei din România. Este cel mai apreciat blogger român de către presa internaţională şi apariţiile din Vogue, Elle, Marie Claire sau prezenţa la evenimentele organizate de aceste reviste nu fac decât să întărească faptul că România are un cuvânt important de spus în lumea stilului mondial. Pentru sibienii pasionaţi de modă e cu atât mai mult un motiv de mândrie că suntem reprezentaţi şi apreciaţi în capitalele modei.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.