Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

CITY LIFE: 29 septembrie – 5 octombrie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CITY LIFE: 29 septembrie – 5 octombrie 2017 Share CITY LIFE: 29 septembrie – 5 octombrie 2017


Vineri începe cea de-a 12-a ediție Anim’est, prilej bun de a ieși din casă pentru filme de animație noi nouțe și petreceri cărora li s-a dus vestea. Goran Bregović revine la București, pentru un concert la Arenele Romane. Creionetica creează puntea între activiști și designeri printr-o expoziție de afișe activiste, care ar trebui să intereseze societatea civilă. La Clejani e bairam cu muzică autentică. Se întâmplă Docuart și eXplore Festival. Sunt multe premiere în teatre. La MNAC se întâmplă multe evenimente de pus pe agenda. Nu ne plictisim nici săptămâna aceasta!

CITY LIFE: 29 septembrie - 5 octombrie 2017

Anim’est cu benzi desenate

Ediția cu numărul 12, ce va avea loc între 29 septembrie și 8 octombrie, la București, vine cu o temă specială: The Comics Edition, celebrând una dintre cele mai semnificative și constante surse de inspirație pentru filmul de animație, benzile desenate. Invitatul special al festivalului anul acesta, și cel care semnează vizualul ediției Anim’est 2017, este canadianul Dave Cooper, unul dintre cei mai apreciați artiști creatori de benzi desenate.

Unde? Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Expirat Halele Carol și Apollo111.

CITY LIFE: 29 septembrie - 5 octombrie 2017

3 evenimente din care să alegi ce ți se potrivește!

1. Histoire spirituelle de la danse – David Wahl

Muzeul Național al Literaturii Române găzduiește sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 19.30, performance-ul Histoire spirituelle de la danse, o causerie concepută și interpretată de David Wahl, în mansarda MNLR (Str. Nicolae Crețulescu 8).

2. Art Factory 2017

Aflat la a treia ediție, festivalul de artă contemporană Art Factory revine anul acesta în București, în cadrul Uzinelor FAUR, în perioada 5-8 Octombrie. Un proiect de galerie itinerantă și un festival de artă contemporană.

CITY LIFE: 29 septembrie - 5 octombrie 2017

3. Masterclass Vlad Druck: Poligon Cinematografic

Docuart Fest 6 încheie culminantul șir al dezbaterilor culturale cu o analiză a Cinematografiei culturale. Discuția se axează pe influența semioticilor „celor 6 arte” asupra Limbajului și Structurii „celei de-a 7-a Artă”. Pe 1 octombrie, la 11,30, la Cinema Muzeul Țăranului.

CITY LIFE: 29 septembrie - 5 octombrie 2017

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.