Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Cei mici și cei mari, invitați la Sibiu Baby Days 2017!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cei mici și cei mari, invitați la Sibiu Baby Days 2017! Share Cei mici și cei mari, invitați la Sibiu Baby Days 2017!


O nouă ediție a târgului pentru copii Sibiu Baby Days îşi deschide porţile începând de vineri, 6 octombrie, până duminică, 8 octombrie, la Redal Expo, unde specialiști în domeniu vor oferi informații și produse pentru creșterea și dezvoltarea copiilor.

Evenimentul îi aşteaptă atât pe cei care se pregătesc să devină părinţi, cât şi pe cei care au un copil în vârstă de până la şapte ani. Pentru cei proaspăt deveniți părinți, organizatorii lansează o invitație: ”Aceștia nu trebuie să vină singuri, ci pot să-i aducă și pe cei mici pentru că ediția din acest an a târgului Sibiu Baby Days a pregătit o secțiune dinamică și interactivă pentru cei mici, care include spectacole, jocuri, concursuri, ateliere creative şi educaţionale.”

Părinţii actuali și în devenire vor putea lua parte la workshopuri şi seminarii educative şi vor primi informaţii legate de planificarea familială, creşterea corectă a copilului, siguranţa acestuia, medicaţie, recoltare de celule stem, centre de fertilizare, educaţie şi multe altele, toate susţinute de specialişti în domeniu: psihologi, medici, profesori. Sibiu Baby Days este locul care aduce împreună producători şi importatori de produse pentru copii, centre de şcolarizare, centre medicale şi servicii pentru cei mici.

Totdată, în interiorul Redal Expo va fi amplasat un centru de colectare de jucării, care vor fi donate de către vizitatori şi trimise mai apoi copiilor din centre de plasament din Sibiu şi din împrejurimi. Prin această campanie, Sibiu Baby Days urmărește să aducă un zâmbet pe fața copiilor nevoiași.

”Unii părinți au foarte puține cunoștințe despre sarcină sau poate doresc să fie la curent cu ultimele descoperiri. Alții au trecut cu brio de primele etape ale creșterii copilului și se pregătesc pentru grădiniță sau pentru primul an de școală. Toți au nevoie de sfaturi și informații de la specialiști, așa că îi așteptăm alături de noi, între 6 și 8 octombrie, la Sibiu Baby Days”, declară organizatorii.

Organizatorii Sibiu Baby Days promit trei zile pline de distracție și informații utile pentru întreaga familie. Târgul este deschis publicului larg după următorul program: vineri, 6 octombrie, între orele 12:00 – 20:00, sâmbătă, 7 octombrie, în intervalul 10:00 – 20:00, iar duminică, 8 octombrie, de la ora 10:00 până la ora 18:00. Ediția din acest an a Sibiu Baby Days va fi găzduită de Redal Expo – strada Iohann Sebastian Bach, nr. 4. Mai multe informații despre evenimentele din cadrul târgului puteți afla accesând www.facebook.com/SibiuBabyDays.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.