Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: Tasca di tacchino

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: Tasca di tacchino Share Nou în oraș: Tasca di tacchino


Restaurantul Diesel s-a deschis în anul 1999, într-un cadru intim, rafinat și relaxant, iar atmosfera caldă și prietenoasă e perfectă pentru o masă savurată pe deplin. Cât despre mâncare, Diesel propune un meniu variat care include atât clasice românești, cât și preparate internaționale surprinzătoare.

Tasca di tacchino este un preparat gustos și rapid pe care îl găsiți în bucătăria Diesel. Dacă avem nevoie de un prânz rapid și ușor sau ne-a lovit foamea la 2 AM când eram în oraș sau pur și simplu ne este poftă de o mâncare caldă, cu tasca di tacchino nu dai greș. 

Nou în oraș: Tasca di tacchino

Se știe că la Diesel dacă vrei să mergi să mănânci trebuie să fii pregătit emoțional pentru mâncărurile delicioase și porțiile mai mult decât consistente. Preparat din piept de curcan, kaizer, ciupercuțe, brânză cedar și ardei copt, preparatul tasca di tacchino merge perfect pentru un prânz sau o cină sățioasă. Încercați, și sigur vă veți întoarce!

Dacă vrei să dai o peterecere restaurantul dispune de o capacitate de 70 – 90 de persoaneventilațieclimatizaresistem WI-FIparcare propriesonorizare proprie pentru diverse evenimente și o terasă estivală de 30 de locuri.

 

Restaurant Diesel

Comenzi la domiciliu zilnic în intervalul 10.00 – 24.00

0233 22 24 24  |  0733 22 24 24

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.