Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

My Haircare Routine – Beatrice Szuhai

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii My Haircare Routine – Beatrice Szuhai Share My Haircare Routine – Beatrice Szuhai


 

Multă lume m-a întrebat despre rutina mea de îngrijire a părului. Poate părea surprinzător, însă aceasta nu este deloc una complicată. Pur și simplu am conștientizat că, prin coafări repetate, părul ajunge să „sufere”, iar aceste agresiuni trebuie compensate prin multă grijă față de podoaba capilară. Am încercat foarte multe tratamente sofisticate de-a lungul timpului, ca să ajung la concluzia că simplitatea este cheia părului sănătos.

Recent, am descoperit câteva noutăți de la Syoss, un brand cu tradiție (prezent pe piața din România de 8 ani), dar care se reinventează mereu. Au o abordare profesională, care te face să te simți la salon chiar la tine acasă. Cel mai recent am testat gama SalonPlex, formată din șampon, balsam, serum și tratament. Nu săriți peste nici un pas, este foarte important să respectați formula completă. Serumul acționează imediat în profunzimea firului de păr, redându-i moliciunea și strălucirea, iar tratamentul mască îi conferă elasticitatea părului degradat din cauza colorării și a coafării repetate. Și fixarea trebuie să fie una prietenoasă cu părul. Vă recomand FiberFlex, tot de la Syoss. Mecanismul de pulverizare este foarte fin, iar părul nu se simte absolut deloc încărcat. Încercați!

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.