Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente București | 15 – 21 septembrie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente București | 15 – 21 septembrie 2017 Share Top 5 evenimente București | 15 – 21 septembrie 2017


Doamnelor și domnilor, o avalanșă de evenimente cucerește Bucureștiul în această săptămână! (Sau ceva de genul. Așa ar suna un titlu de pe TVR dacă ar fi să prezinte pe scurt săptămâna timpului liber în București). Pentru că ne ferim de avalanșe, nu dealtceva dar nu sunt chiar cele mai plăcute evenimente de pe planetă. În București însă e plăcut în perioada așta. E încă destul de cald fără să fie caniculă și se întâmplă multe evenimente. Să vedem un top al lor, subiectiv și cât mai divers.

IMapp Bucharest 2017. Imagini 3D complexe, construite în jurul temei „Above and Beyond”, vor personaliza și vor reinterpreta fațada Casei Poporului, printr-un spectacol de sunet, lumină și culoare, „relieful” acesteia devenind o adevărată iluzie optică. O altă componentă a evenimentului este cea muzicală, seara debutând pe ritmurile unor artiști locali și internaționali îndrăgiți de public: Paul Damixie, Moonlight Breakfast și renumita orchestră Pink Martini, alături de solista Storm Large. Pe 16 septembrie, în Piața Constituției.

Buena Vista Social Club: Adios. Película și DokStation te invită să vezi un film fermecător despre cei ce de mai bine de două decenii au încântat lumea cu muzica lor: Buena Vista Social Club. Buena Vista Social Club: Adios, regizat de Lucy Walker “spune câteva povești cutremurătoare și, în același timp fascinante, ale celor care au reușit să asigure muzicii lor un loc binemeritat, atât istoric cât și social.” – The New York Times. Pe 16 septembrie, de la ora 19,30, la Cinema Muzeul Țăranului.

BABEL – spectacol de dans contemporan despre iluzia stabilității. Concept și coregrafie: Arcadie Rusu: “Am creat spectacolul BABEL, inspirându-mă din scene reale cu care ne întâlnim adesea fără să vrem, dar în același timp ele sunt sintetizate coregrafic și tratate pe alocuri cu o doză de ironie și umor. Despre omul contemporan și orasul ca o junglă, în care fiecare organism încearcă să supraviețuiască așa cum poate.”. Pe 16 septembrie, de la ora 20,00, la Linotip.

Luna Amară & Celelalte Cuvinte la Verde Stop / Backyard Acoustic. Duminică seara, pe 17 septembrie, Luna Amară și Celelalte Cuvinte cântă acustic la București în încheierea seriei de concerte Backyard Acoustic Season! Concertul va avea loc la Verde Stop Arena (str. Barbu Văcărescu nr. 162- 164) iar biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro. Prețul acestora este de 40 de lei în avans (online sau în rețeaua de distribuție IaBilet) și 50 de lei la intrare, în seara concertului.

Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut – lansare album. „Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut este o trupă de Post-Rock/Tripcore fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead. La aproximativ un an de la fondarea propriu-zisă a grupului, băieții lansează primul material Full-Lenght, numit „S-a Rezolvat. Nu Se Poate”, ce va conține 9 piese exclusiv instrumentale, cu intervențiile vocale ale actriței Isabela Neamțu. Pe 19 septembrie, de la ora 21,00.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.