Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: Manger

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: Manger Share Nou în oraș: Manger


Mai ales pentru acele suflete care, din diferite motive, mănâncă foarte des în oraș, sunt momente în care poți să pierzi o grămadă de timp să te decizi unde să-ți iei masa. Vrem ceva nou, ceva diferit, să schimbăm tot de la ambianță la mâncare. Ei bine, pentru acei oameni care nu știu unde să mai mănânce, venim noi cu o recomandare chiar din centrul orașului: Manger.
E un restaurant nou deschis pe strada Regele Ferdinand, cu unul din cele mai cosy vibe-uri pe care le-am simțit în Cluj. Deși e poziționat fix în buricul târgului, la Manger domină totuși un aer de discreție și nu se resimte aproape deloc pulsul aglomerației urbane. Un spațiu aerisit și luminos, perfect pentru un prânz rapid sau o cină și-o poveste, la Manger pur și simplu te simți bine, mai ales datorită staff-ului super prietenos – care în sine este ca o invitație să mai treci pe acolo. Dar să vorbim acum despre lucruri și mai serioase: mâncarea.
Hai să începem prin a vă spune că Manger e chiar un restaurant ca la carte. Meniul merge pe principiul „calitate nu cantitate”, așa că să nu vă așteptați să răsfoiți pagini întregi. El cuprinde doar vreo șase preparate, dar toate extrem de apetisante și de calitate. Aș, și vinuri atent selecționate să complimenteze orice dish. Verdictul? Noi ne-am îndrăgostit de Manger și le dorim succes și mulți clienți!

Regele Ferdinand nr.23
0751 314 500
www.facebook.com/manger.restaurant 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.