Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 15 – 21 septembrie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 15 – 21 septembrie 2017 Share Free în București | 15 – 21 septembrie 2017


PINK MARTINI CÂNTĂ LA IMAPP BUCHAREST 2017

Pe 16 septembrie 2017, în Piața Constituției, are loc cea de-a patra ediție a concursului internațional de 3D video mapping – iMapp Bucharest 2017. O altă componentă a evenimentului este cea muzicală, seara debutând pe ritmurile unor artiști locali și internaționali îndrăgiți de public: Paul Damixie, Moonlight Breakfast și renumita orchestră Pink Martini, alături de solista Storm Large.

FILM+PARTY

„O noapte în Tokoriki”, adorabilul scurtmetraj semnat de Roxana Stroe, va fi proiectat pe 15 septembrie, de la ora 21,30, în grădină la Manasia. Filmul va fi urmat de un afterparty cu muzică aleasă de sora treișpe. De neratat.

FABRICA DE BAILE

Mesaru pune muzică la Macaz. Ne zbânțuim pe frenezii pop, electropop, neo-perreo, sad girl reggaeton și nu numai, într-un eveniment susținut de festivalul de film Película – Latin American Film & Experience – 2nd Edition (13-17 septembrie). Pe 15 septembrie, de la ora 22,00.

SISTEM CA PE FERENTARI

Din când în când, în Ferentari se întâmplă petreceri cu manele la care hipsterii dau năvală. Nu e rolul nostrum aici să judecăm dacă este sau nu ok, cert e că petrecerile de acest gen au success. Pe 17 septembrie, după ora 12 noaptea, în parcul de pe Aleea Livezilor, vin artiști din comunitate și invitați din Germania și Liban.

Primăria Capitalei prin ARCUB organizează în cadrul evenimentului Zilele Bucureștiului cel mai mare concert de muzică clasică.

ANGELA GHEORGHIU SUPERSTAR INTERNAȚIONAL. Cea mai fascinantă și talentată artista de operă a timpurilor noastre, concertează la București sub bagheta maestrului Eugene Kohn, alături de Filarmonica George Enescu și tenorul Teodor Ilincăi. 15 septembrie, de la ora 20:30, în Piața Constituției.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.