Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Festivalul Internațional de Carte Transilvania

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festivalul Internațional de Carte Transilvania Share Festivalul Internațional de Carte Transilvania


Cu o mulțime de invitați speciali, de la poeți și scriitori, la istorici consacrați sau pictori, Festivalul Internațional de Carte Transilvania din acest an promite încă o ediție frumoasă.
La fel ca în edițiile trecute, FICT-ul se va deschide pe 3 octombrie printr-o acțiune ce sărbătorește cartea: Marșul Lecturii. După succesul avut anii trecuți, când o grămadă de oameni s-au plimbat până în Piața Unirii cu cărțile preferate la vedere, avem o presimțire că anul acesta va atrage și mai mulți iubitori de lectură.Cei dorniți să participe sunt așteptați la statuia corifeilor Școlii Ardelene din fața Universității Babeș-Bolyai (Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1) de la ora 13 pentru a porni în marș. Organizatorii recomandă ca „semn de recunoaștere” o carte ținută la vedere, căci marșul reprezintă în același timp o recomandară a lecturii. Participanții se vor îndrepta apoi spre Piața Unirii, unde va avea loc deschiderea oficială FICT, urmând ca apoi să se recite fragmentele preferate din cartea purtată – opțional, desigur.
A 5-a ediție a Festivalului Internațional de Carte Transilvania (FICT) revine pe 3 octombrie 2017! Sub motto-ul „de carte nu scapi”, festivalul este un eveniment de referință în Cluj, când Piața Unirii se umple timp de câteva zile de iubitorii de lectură. Spor la citit!

3 – 8 octombrie
Piața Unirii
www.transilvaniabook.ro 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.