Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Festivalul Internațional de Carte Transilvania

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festivalul Internațional de Carte Transilvania Share Festivalul Internațional de Carte Transilvania


Cu o mulțime de invitați speciali, de la poeți și scriitori, la istorici consacrați sau pictori, Festivalul Internațional de Carte Transilvania din acest an promite încă o ediție frumoasă.
La fel ca în edițiile trecute, FICT-ul se va deschide pe 3 octombrie printr-o acțiune ce sărbătorește cartea: Marșul Lecturii. După succesul avut anii trecuți, când o grămadă de oameni s-au plimbat până în Piața Unirii cu cărțile preferate la vedere, avem o presimțire că anul acesta va atrage și mai mulți iubitori de lectură.Cei dorniți să participe sunt așteptați la statuia corifeilor Școlii Ardelene din fața Universității Babeș-Bolyai (Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1) de la ora 13 pentru a porni în marș. Organizatorii recomandă ca „semn de recunoaștere” o carte ținută la vedere, căci marșul reprezintă în același timp o recomandară a lecturii. Participanții se vor îndrepta apoi spre Piața Unirii, unde va avea loc deschiderea oficială FICT, urmând ca apoi să se recite fragmentele preferate din cartea purtată – opțional, desigur.
A 5-a ediție a Festivalului Internațional de Carte Transilvania (FICT) revine pe 3 octombrie 2017! Sub motto-ul „de carte nu scapi”, festivalul este un eveniment de referință în Cluj, când Piața Unirii se umple timp de câteva zile de iubitorii de lectură. Spor la citit!

3 – 8 octombrie
Piața Unirii
www.transilvaniabook.ro 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută