Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Delahoya Urban Festival 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Delahoya Urban Festival 2017 Share Delahoya Urban Festival 2017


Ce-i un festival de muzică fără artiști mișto? Ei bine, Delahoya Urban Festival cu siguranță nu trebuie să-și pună veci întrebarea asta. Ediția din acest an promite o grămadă de nume bune din lumea muzicii electronice și drum&bass, dar și reprezentanți de seamă din sfera rock și hip-hop.

#primulfestival are câteva premiere pregătite pentru public. Pentru început, vă zicem că Delahoya îi aduce pe Mollie Collins și Layton Giordani pentru prima dată în România, în timp ce Marco Bailey va urca pe prima dată pe o scenă din Cluj. În același capitol se integrează și vestea că label-ul Hungry Music Night se va regăsi în formulă aproape completă la Delahoya, prin Worakls, N’TO și Joachim Pastor. Deși cei trei artiști au mai susținut spectacole pe la noi, va fi pentru prima dată când trio-ul ajunge împreună în România.
Și acum să ne îndreptăm atenția către scene: în total, vorbim de 4 scene unde are loc toată acțiunea Delahoya. Main Stage și The Other Stage (ambele în Sala Polivalentă) aduc drum&bass și house cu Wilkinson, Sigma, Mollie Collins, The Shiver Show și Detour. /FORM SPACE adună câte ceva din toate elementele festivalului și prezintă artiști precum Dub Pistols, Foreign Beggars, CTC, Jon Kennedy și Grimus. Pe platoul dintre /FORM și Sala Polivalentă găsim scena live, unde vor performa Robin and the Backstabbers și E.M.I.L, printre alții.

Toți acești artiști și nu numai vor face atmosfera Delahoya, peste circa 2 săptămâni. Biletele încă se găsesc în rețeaua iaBilet la prețul de 49 de lei, așa că nu-i de stat pe gânduri. Ne vedem la Delayoha!

29 – 30 septembrie
www.facebook.com/DelahoyaOfficial

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.