Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

City Preview

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Preview Share City Preview


Dragi cetățeni, a devenit oficial. Vara s-a încheiet, trebuie să revenim la realitate și responsabilități, dar măcar nu ne mai plângem de căldură o perioadă. Dar, e drept că nu putea să se încheie luna August fără ceva epic event, nu? Să ne îndreptăm acum atenția spre City Preview, cei care ne-au dat speranță că există party-uri mișto și în vacanța de vară. Pe 22 septembrie ni se pregătește Rooftop City Preview, un closing party de proporții la Fun Park Cluj!
Să trecem în revistă câteva aspecte organizatorice: în primul rând, de ambianță-vibe-muzică se vor ocupa Adrian Eftimie, MoonSound și Akos – deci, da, suntem pe mâini bune. Locația e poate una din cele mai frumoase din zonă: Fun Park Cluj, un fel de parc de distracții la vreo 12 km de oraș. Înainte să ne întrebați, da, priveliștea e superbă. Ultimul detaliu must-know se leagă de bilete: vi le puteți achiziționa la prețul de 20 lei înainte de ora 12, iar după miezul nopții ele vor costa 30 de lei.
Ultimul City Preview al sezonului va fi în principiu cel mai lung rooftop party din tot orașul, cu doar vreo 12 ore de muzica și distracție fără pauză. Acum că avem toate detaliile, nu mai rămân multe de zis. E clar că vara asta se va încheia într-un mod epic, cu Rooftop City Preview!

22 septembrie
Fun Park Cluj
www.facebook.com/CityPreview 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.