Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

CITY LIFE: 15 – 21 septembrie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CITY LIFE: 15 – 21 septembrie 2017 Share CITY LIFE: 15 – 21 septembrie 2017


S-au deschis stagiunile noi. Sunt multe premiere în teatre și multe spectacole de văzut. La Teatrul Național, Bobi Pricop a montat o nouă piesă. La Apollo111, Bogdan Olteanu și-a făcut debutul în regie. La Metropolis e comedie. La Odeon sunt problem, dar asta ați citit deja în presă. Se întâmplă IMapp 2018, eveniment de neratat. Anul acesta cântă Pink Martini. Sunt multe evenimente în toamna asta. Haideți să răsfoim revista să vedem ce alegem!

PROIECȚIE ROLLING STONES OLÉOLÉOLÉ! + MOONLIGHT BREAKFAST ACUSTIC

The Rolling Stones Olé Olé Olé!: A Trip Across Latin America (2016) este un documentar care urmărește turneul trupei The Rolling Stones de la începutul anului 2016, prin zece orașe latino-americane, în timp ce trupa încearcă să susțină un concert în aer liber din Havana, Cuba. Filmul va fi proiectat vineri, 15 septembrie, începând cu ora 20.00, în Parcul Drumul Taberei – Moghioroș. Înaintea proiecției, trupa Moonlight Breakfast va susține un concert acustic, iar accesul la eveniment este gratuit.

3 premiere în teatrele din București pe care trebuie să le vezi

UFO

Teatrul Național „I. L. Caragiale” București prezintă prima premieră a stagiunii 2017-2018: UFO de Ivan Vyrypaev, în regia lui B obi Pricop și traducerea Mașei Dinescu. Pe 15, 16 și 17 septembrie, de la ora 20,00, la TNB.

Cea mai călduroasă zi din an

Se întâlnesc la ieșirea dintr-un spital, în cea mai călduroasă zi din an. Doi oameni aproape imposibil de pus împreună, în mijlocul unui București isteric. Spectacolul Cea mai călduroasă zi din an se joacă la Apollo111, cu cu: Alexandru Ion, Victoria Răileanu, Ioana Bugarin. Pe 15 și 16 septembrie, de la ora 20,00.

D-ale carnavalului

Regizorul Claudiu Goga revine asupra unei piese clasice, pentru a o reinterpreta și a-i pune în evidență actualitatea, cu o distribuție de excepție: Vlad Zamfirescu, Andi Vasluianu, Luminița Erga, Cerasela Iosifescu, Gheorghe Ifrim, Mihai Mărgineanu, Alexandru Jitea, Sorin Cociș, Alexandru Mike Gheorghiu și Mircea Teodorescu. La Nottara, pe 17 septembrie, de la ora 19,00.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.