Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Bricks

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bricks Share Bricks


Design stylish? Check. Preparate delicioase? Check. Ambianță plăcută și muzică bună? Check. Vorbim, desigur, despre Bricks! Locația lor perfect aleasă te lasă cu gura căscată cam la fiecare vizită, chiar dacă au trecut ani de când le-am trecut prima dată pragul. Modul în care aspectele istorice ale clădirii sunt îmbinate cu elemente de decor moderne ar putea satisface și cei mai stricți critici, iar atmosfera internațională și prietenoasă e perfectă pentru o masă savurată pe deplin. Cât despre mâncare, Bricks propune un meniu variat care include atât clasice românești, cât și preparate internaționale surprinzătoare, rețete care implică grill-ul și măncâruri vegetariene aromate.
Vă recomandăm să încercați un gulaș făcut la ca carte, cu gust fin și legume proaste și, poate cel mai important, cu carne de vită fragedă îmbrăcată într-o aromă aproape perfect. În plus, gulașul de la Bricks este servit în pâine de casă proaspătă, iar aromele și gusturile se completează perfect pentru o masă așa cum trebuie. Sau vă puteți bucura de preaparat în stil vegan, printr-un trio format din două bruschete din pânie neagră cu vinete și ciuperci și tofu, alături de tortilla cu hummus. E clar că restaurantul de pe Horea întrece cu mult orice bistro din zonă.

Horea 2
0364 730 615
facebook.com/BricksRestaurant

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.