Întrebarea care stă pe buzele tuturor când vine vorba de a mânca în oraş. Răspunsul nu este simplu pentru că puţini reuşesc să le îmbine cu succes pe amândouă tocmai pentru că e greu să oferi un produs de top în cantităţi mari dar în acelaşi timp, să rămână la un preţ accesibil. Astfel, mulţi proprietari de restaurante aleg să rişte și să ofere mai mult, cantitate. Ce se pierde însă în acest caz? În primul rând, pasiunea unui maestru bucătar! Mai mult, mândria acestuia care provine din dorinţa ca preparatul său să ajungă nu numai în stomacul consumatorilor ci şi în sufletul acestora. Astfel, se pierde experienţa unică pe care de altfel, fiecare client o caută când alege să mănânce în oraş. Încercări şi iniţiative există şi mă bucur că pot să lucrez alături de oameni care sunt dispuşi să facă sacrificii și să transforme mâncatul în oraş din necesitate în plăcere. Mă bucur să găsesc de fiecare dată bucătari care gătesc cu pasiune şi pun suflet în ceea ce fac dincolo de orice aspect financiar. De asemenea, răspunsul la aceştia se regăseşte în clienţii din ce în ce mai dornici de preparate sclipitoare şi nu numai cu „de toate”.
Mă bucur că putem împărtăși aici experienţe diverse aşadar, pe data viitoare!