Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

CITY LIFE: 8 – 14 septembrie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CITY LIFE: 8 – 14 septembrie 2017 Share CITY LIFE: 8 – 14 septembrie 2017


Am numărat alături de colegul Mărculescu de la Cinemap cam 20 de festivaluri de film în România pentru această toamnă. 20. Dintre care 75% în București. Săptămâna aceasta avem Festivalul Ambasadelor și Bucharest International Dance Film Festival 2017, începe Película – Latin American Film & Experience și Dokstation Music Documentary Film Festival. Fără legătură aparentă cu partea de cinema, dar aproape de asta se întâmplă Balkanik și Bucharest Photo Week 2017. Și, așa cum povesteam încă de săptămâna trecută, se întâmp,lă Enescu. Toamna se numără festivalurile! Și-avem de numărat.

BALKANIK FESTIVAL

Cum se obișnuiește în zona balcanică, distracția va ține timp de trei zile și trei nopți, în care la Gara Regală Băneasa va răsuna muzica de petrecere românească, turcească, ungurească, alături de alți invitați din Spania, Belgia, Liban, Moldova, Suedia. Pe 8,9 și 10 septembrie.

Trei festivaluri cu și despre filme la care să mergi săptămâna aceasta.

Bucharest International Dance Film Festival, ediția cu numărul 3, se întâmplă între 7 și 10 septembrie, la Cinema Elvira Popescu, MNAC, CNDB, DESCHIS Gastrobar, POINT Cultural Hub, Gallery și Parcul Carol. Programul complet pe www.bidff.ro.

Pelicula – Latin American Film & Experience, ediția a doua, se întâmplă între 13 și 17 septembrie la Cinema Elvira Popescu, Institutul Francez, Institutul Cervantes, Cinema Muzeul Țăranului și Lente& more. Detalii: www.facebook.com/PeliculaLAFE.

Dokstation Music Documentary Film Festival, ediția a doua, are loc între 14 și 17 septembrie și este dedicată lui David Bowie. Unde? Amfiteatrul Mihai Eminescu, Deschis Gastrobar, Club Control, Parcul Drumul Taberei, Teatrul Excelsior și Spațiul M60 de pe C. A. Rosetti 3. Detalii: www.dokstation.ro.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.