Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

City Cult | Teatru

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Cult | Teatru Share City Cult | Teatru


Vezi Ziua în care papucii mei și-au înghițit limba la Centrul de Teatru Educațional Replika, pe 9 septembrie, de la ora 19,00. După o vară de ateliere și exerciții, de familiarizare cu tehnici și cu colegi noi, cei doisprezece rezidenți din cadrul celei de a doua ediții Fresh Start – rezidențe de creație sunt pregătiți să își prezinte produsele a două luni de muncă intensă. “Ziua în care papucii mei și-au înghițit limba” este despre drumuri. Fie că e vorba despre drumul către job sau școală, drumul spre cineva sau întoarcerea acasă, observă-ți mintea aleargând între ceea ce vede, ceea ce revede și toate lucrurile de care îți amintește sau pe care le proiectează. E ceva plictisitor și plăcut în acest refren. Asta până când, întrun moment necunoscut, se întâmplă ceva neașteptat. Există posibilitatea ca acest eveniment, necunoscut încă, să schimbe ceva pentru totdeauna.

Mergi la HOT DOG pe 13 septembrie, la Linotip – Centru Independent Coregrafic HOT DOG este un spectacol de teatru fizic despre artă în viața de zi cu zi și viața de zi cu zi în artă. Un concept ce confruntă publicul constant cu întrebarea: Ce este arta și ce nu este considerat artă? În acest proces coregrafic de abstractizare puteți vedea pe deoparte aspectele de serialitate și multiplicare, specifice pop-artului și pe de altă parte originalitatea expunerii coregrafice. Cadrele oscilează între artă și consumerism și se îndreaptă către ținta propusă de Andy Warhol, “clientul fericit”. În distribuție: Ioana Mărchidan, Irina Strungăreanu, Arcadie Rusu și Daniel Alexandru Dragomir. Coregrafie/ Dramaturgie/ Concept Scenografie – Massimo Gerardi SubsTanz.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.