Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free in Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Cluj Share Free in Cluj


Fata Babei și Fata Moșului

Free in Cluj
Fata Babei și Fata Moșului este un spectacol pentru copii realizat în parteneriat cu Teatrul de Păpuși ,,Puck”, prezentat în cadrul Festivalului Stradal ,,Wonder Puck”, ediția I. Piesa este adaptat[ după opereta „Fata moșului cea harnică”, scrisă în anul 1982 de compozitorul Florin Comișel, și se va juca pe 16 septembrie în Piața Unirii.

Essential Notes (live) on the Terrace

Free in Cluj
Essential Notes este un proiect început în 2014, ce combină pasiunea pentru jazz cu sound-uri electronice. Evenimentul va avea loc pe 8 septembrie (ora 18.00) la Colectiva Gazette.

Satul vine la oraș!

Free in Cluj
Târgul producătorilor ardeleni, revine pe Strada Fortăreței între 9 și 10 septembrie. Cumpără produse locale și ajută producătorii mici autohtoni!

Noaptea Internațională a Liliecilor

Free in Cluj
În data de 16 septembrie 2017, Grădina Botanică din Cluj-Napoca găzduiește un eveniment pentru informarea și sensibilizarea publicului vizavi de lilieci și protecția liliecilor.

Re-descoperim Clujul – Parcurile de pe malul Someșului Mic

Free in Cluj
Asociația Vechiul Cluj continuă seria de tururi ghidate ale Clujului! În acest tur se vor prezenta lucruri noi despre zona sportivă și de agrement de pe malul Someșului Mic. Punctul de pornire este Monumentul Rezistenței Anticomuniste.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.