Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Food and Drink Pairing a la Charlie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Food and Drink Pairing a la Charlie Share Food and Drink Pairing a la Charlie


De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă comandați ceva de mâncare, dar să vă blocați când trebuie să alegeți băutura? Vorba aia, nu prea ne pricepem noi la arte din astea, dar din fericire nici nu trebuie. Charlie ne sare în ajutor și ne propune un food pairing pe care să îl încercăm data viitoare când le facem o vizită.
„Big Jake și Almost There – combinația perfectă între băutura și mâncare. Big Jake e un burger „modest” în nume și mare în porție, suculent și plin de savoare – lucruri date de carnea proaspătă și echilibrat condimentată. Câteva felii de roșie și câteva de castraveți murați dau prospețime, iar puțina ceapă întregește peisajul din farfurie, alături de cartofii crocanți. Povestea nu ar fi completa fără un pahar lângă, Almost There fiind mai aproape decât îi indică numele. O porție generoasă de whisky irlandez Bushmills alături de mentă proaspătă și o boare de sirop de piersică fiind combinația răcoritoare numai bună după o masă copioasă.”
Cu așa recomandare, nu ne rămâne decât să ne rezervăm o seară plină de savoare și relaxare în Charlie. Câte sacrificii..
Să aveți poftă!

Piața Muzeului 3
0741 055 821
www.facebook.com/charliepubcluj 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută