Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Hello Bacău

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hello Bacău Share Hello Bacău


După un weekend plin de fotografie și fără semnal de nici un fel pe telefon, la Tabăra de fotografie de la Valea Budului, unde, împreună cu Centrul Regional de Ecologie Bacău am desfășurat un workshop de inițiere în fotografie, dedicat elevilor, sub titulatura ”Lunca Bistriței – Lumină și culoare”, am ajuns în zona cu semnal. Astfel, în timp ce mă gândeam la nemurirea sufletului, bineînțeles între două beri, mi-am dat seama că am o grămadă de prieteni pasionați de fotografie. Acum 2 ani, când am început proiectul Asociației Pasionaților de Fotografie, nu mă gândeam că o să adun o gașcă atât de frumoasă și de săritoare. Doresc să menționez câțiva, care m-au susținut și susțin în continuare proiectul: Maria Bârgu (elevă la Alecsandri), Dan Ștefan (cel mai spotter dintre toți), Lucian Mitrofan (omu cu raliurile, din cauza cărora mai ratează întâlnirile noastre), Daniel Columban (care ține fotografiile numai pentru el, dar sufletist de altfel), Ștefan Arsene (omul care întotdeauna are un proiect în desfăsurare), Viorel Grosu (mic de stat, dar pasionat), Oviu Șova (tanchistu’ cu filtru infraroșu), Claudiu Mihalcea (un tătic iubitor), Alex Popescu (proaspăt posesor de DSRL), Cozmin Cosescu (veșnic nemulțumit că nu-i ies pozele cum ar vrea el) și Adriana Măcincă, iubita mea soție, fără susținerea căreia toată povestea ar fi fost inexistentă. Sper să nu fi uitat pe nimeni, îmi cer scuze de pe acum.

Hello Bacău

Tuturor, le mulțumesc pentru sprijin și sper din tot sufletul să facem treabă bună în continuare. Până atunci, ne-am apucat deja să pregătim ediția a II-a a Expoziției ”Bacău – Pasionați de Fotografie”, ce va avea loc la sfârșitul lunii septembrie.

Închei cu tradiționalul: ”Cumpărați-vă din timp rechizite școlare!!!”, că tot începe școala.

Hello Bacău

Adrian Măcincă, fondatorul Asociației Pasionaților de Fotografie Bacău

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.