Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Campionatul Național la handbal feminin 2017 – 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Campionatul Național la handbal feminin 2017 – 2018 Share Campionatul Național la handbal feminin 2017 – 2018


Ediția 2017-2018 a Ligii Naționale de handbal feminin va debuta pe 6 septembrie, în care echipa CSM Roman va evolua pe teren propriu împotriva HC Zalău, conform tragerii la sorți de Federația Română de Handbal. CSM Roman urmează a întâlni campioana CSM București chiar în a doua etapă, în deplasare. Campionatul 2017-2018 va menține formatul de disputare din sezonul anterior, cu meciuri tur-retur, fără play-off și play-out. Sezonul va debuta pe 2 septembrie, cu Supercupa României, în care se vor întâlni campioana CSM București și finalista Cupei României, SCM Craiova.

Abonamentele pot fi achiziționate de la casieria amenajată la Sala Sporturilor, prețul abonamentului pentru cele șapte meciuri din turul Ligii Naționale fiind de 50 de lei. În același timp, costul unui bilet de participare la meciuri pentru iubitorii handbalului este de 10 lei, indiferent de zona în care se află locul repartizat.

Programul primei etape: Danubius Galați – Dunărea Brăila, Unirea Slobozia – CSM București, CSM Roman – HC Zalău, Măgura Cisnădie – Universitatea Cluj-Napoca, Rapid București – CSM Slatina, Corona Brașov – HCM Râmnicu Vâlcea, SCM Craiova – CSM Bistrița.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.