Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Tenis – Simona Halep în topul banilor!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tenis – Simona Halep în topul banilor! Share Tenis – Simona Halep în topul banilor!


Simona Halep ocupă locul al 10-lea în topul celor mai bine plătite sportive ale lumii. Halep a strâns 6,2 milioane de dolari în perioada iunie 2016 – iunie 2017, fiind inclusă de Forbes în Top 10 al celor mai bine plătite sportive ale lumii (locul 10)!

Simona a reuşit multe performanţe notabile în această perioadă şi a fost recompensată pe măsură de organizatorii turneelor WTA, cu aproximativ 4,7 milioane de dolari. Restul de 1,5 milioane de dolari reprezintă încasări provenite din sponsorizări.

Simona a adunat o avere impresionantă în ultimul an, însă a fost depăşită de alte 7 jucătoare de tenis în topul respectiv. Diferenţa a fost făcută de contractele de sponsorizare mult mai valoroase deţinute de tenismenele din Vest.

Pe primul loc se află Serena Williams, sportivă care a acumulat 27 de milioane de dolari, în condiţiile în care s-a retras la începutul sezonului după ce a rămas însărcinată.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.