Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free in Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Cluj Share Free in Cluj


Cluj Coffee Festival

Free in Cluj
Cluj Coffee Festival: 8 – 10 septembrie 2017 la Impact Hub Cluj. Evenimentul își dorește să aducă împreuna producătorii locali, importatorii de cafea, naționali și internaționali, produse conexe, și mai ales să-i aducă împreună pe iubitorii de cafea din România.

Backpack Fantasy at Platinia

Free in Cluj
În data de 8 septembrie, la Platinia se lucrează din nou în echipă: imaginația celor mici are nevoie de îndemânarea celor mari, ca să creăm împreuna cele mai minunate lucrușoare.

Migration from and towards Romania.

Free in Cluj
Pe data de 5 septembrie ( ora 20.00) are loc deschiderea conferinței Migration from and towards Romania la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

Famous Art Festival – Creatorul

Free in Cluj
Festivalul va avea loc în 2 – 3 septembrie 2017 iar publicul este așteptat să descopere o lume ireală, plină de personaje fantastice în Parcul Central!

La Operă 2017

Free in Cluj
La Operă 2017 – Concertul de deschidere a stagiunii va avea loc pe 2 septembrie (ora 20.00) în aer liber în spațiul generos din Piața Avram Iancu. Concertul a devenit deja tradiție a instituției culturale și unul din cele mai imporante evenimente din oraș.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.