Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

„Creativitatea vine din interiorul nostru” de Crina Mareș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii „Creativitatea vine din interiorul nostru” de Crina Mareș Share „Creativitatea vine din interiorul nostru” de Crina Mareș


Nu rețin în ce film am auzit replica asta, dar mi-a plăcut. Cu toții ne naștem echipați pentru a fi creativi dar, din diverse motive, sfârșim prin a fi extrem de rigizi. În primele două luni de viață avem 95% potențial de geniu pentru ca în jurul vârstei de 40 de ani să mai avem doar 5% șanse de a deveni genii, asta și pentru că ne sunt suprimate pornirile creative încă din copilărie.

De regulă, creativitatea este considerată a fi apanajul artiștilor, dar și să găsești soluții tehnice înseamnă să fii creativ. Pentru o campanie de marketing reușită e vital să ai imaginație. Pentru a avea o afacere de succes trebuie să te reinventezi mereu. Și atunci cum ne putem salva și antrena această pornire ereditară? Din experiență pot să susțin că implicarea activă a copiilor în proiectele comunitare, acolo unde este posibil, poate fi secretul pentru reușită. Și vine la pachet cu primenirea minții și a sufletului.

E un refresh de care uneori avem nevoie, deși nu suntem conștienți de asta. Inventivitatea copiilor este o resursă extrem de valoroasă, iar acest fapt mi s-a confirmat de fiecare dată când am transformat muzeul în loc de joacă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.