Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

City Causes – La 56 de ani crește singură trei copii cu handicap grav!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Causes – La 56 de ani crește singură trei copii cu handicap grav! Share City Causes – La 56 de ani crește singură trei copii cu handicap grav!


O sibiancă în vârstă de 56 de ani, care locuiește pe strada 9 mai, are grijă singură de trei copii cu handicap grav. Unul dintre ei are nevoie urgență de bani pentru o operație la București.

Viorica Lăcătuș are șase copii. Dintre aceștia, trei au handicap sever de gradul I. Nu au văzut nici măcar o dată lumina soarelui, născându-se orbi. Sunt, totuși, mulțumiți că mama lor nu i-a abandonat, cum a făcut-o tatăl lor.

„Când ai un copil sănătos e bine, dar când intervine un copil bolnav și ai griji nu mai e copilul tău. Când cresc obligațiile, gata, nu mai sunt ai tăi”, spune Viorica. Și ea este bolnavă. Numai anul trecut a avut șapte operații. A făcut și chimioterapie, deoarece i s-a depistat un chist ovarian cancerigen. „Deocamdată e ok. Cu chimio și radio terapie pare că e totul în regulă. Dar, oricum, nu sunt eu importantă. Copiii mei trebuie să fie bine. Și așa, nu se mai știe cât mai trăiesc”, spune resemnată femeia.

În luna martie, Laurențiu, în vârstă de 32 de ani, a făcut un infarct renal, la rinichiul stâng. Au ajuns la București, unde s-a descoperit că are o tumoră. Pe lângă diabet și problema la rinichi, Laurențiu are și un handicap neurolocomotor. Acum are nevoie de o operație la București și sprijin financiar pentru a face asta.

Cum puteți ajuta?

Dacă cineva dorește să doneze orice sumă, cât de mică pentru a-l ajuta pe Laurențiu o poate face în contul deschis la BCR pe numele Lăcătuș Viorica: RO97RNCB0797120488290001 sau o poate contacta telefonic la 0772166522.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.