Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/09/2017
Arhiva Zile si Nopti

3 destinații de distracție

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 3 destinații de distracție Share 3 destinații de distracție


Salut. Acest text nu ți se adresează ție, ci copilului din tine pe care-l nu-l lași să iasă decât foarte rar – eventual când te apuce o nostalgie. E mișto să mergi la muzee, să faci drumeții în natură sau să te plimbi agale prin centrul vechi al unui oraș, dar nimic nu se compară cu un parc de distracție. Ne-am uitat în jur și am ales 3 parcuri care sigur îți vor face cu ochiul!

Prater (Austria)

3 destinații de distracție
Praterul este un parc public imens aflat în Viena, ce găzduiește și un parc de distracție, amenajat pe un fost teren de vânătoare. La intrarea principală ești întâmpinat de statuia unui magician care te invită să pășești în altă lume. De la o casă a dinozaurilor, la un tobogan cu faună alpină, tuneluri ale groazei, galerii de oglinzi sau locuri de tragere cu pușca – rezervați-vă minim o zi în parc!

Legoland (Danemarca)

3 destinații de distracție
Cu peste 50 de atracții și evenimente, parcul de distracții Legoland Billund Danemarca, deschis în fiecare an în intervalul martie – octombrie, va captiva întreaga familie cu peste 50 de atracții. Parcul de distracții de la Billund este primul de acest tip și a fost construit chiar lânga fabrica LEGO. Deci, dacă vă place să vă jucați cu LEGO, știți deja unde trebuie să mergeți!

PortAventura (Spania)

3 destinații de distracție
PortAventura este un parc de distracții tematic situat pe Costa Daurada, la aproximativ 100 km sud de Barcelona. Este cel mai vizitat parc din Spania și al saselea parc tematic din Europa. Suprafața parcului este împărțită în 5 zone: Mediterana, Polinezia, China, Mexic și Vestul Sălbatic. E cam greu să treci prin toate atracțiile într-o singură zi, așa că recomandăm să poposiți acolo cât mai mult.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.