Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

What’s not to love about pink – Beatrice Szuhai

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii What’s not to love about pink – Beatrice Szuhai Share What’s not to love about pink – Beatrice Szuhai


 

Se spune că albul și negrul nu se demodează niciodată, dar eu aș completa această paletă all-time cu încă o culoare: rozul. Cred că în fiecare sezon a fost prezent într-o formă sau alta pe podiumuri și în ținutele doamnelor și domnișoarelor. Chiar dacă nu a mai rămas foarte mult timp din această vară (by the way, nu îmi vine să cred că a trecut atât de repede!), eu propun să privim partea plină a paharului și să ne manifestăm optimismul și prin felul în care ne îmbrăcăm. Asociați cu încredere culoarea roz cu mesaje haioase, pline de personalitate. Mizați mai degrabă pe nuanțe pudrate sau piese statement, puternice. La extreme, aș zice. Nu vă fie teamă de viziunea de prințesă, adoptată de Valentino, sau accentele Burberry. V-ați fi gândit vreodată că rozul și movul se potrivesc? Ei bine, marile case de modă da! Nu veți greși nici cu o fustă tip balerină, din tul – aici categoric vă sfătuiesc să alegeți un roz pudrat. Combinați cu balerini sau stiletto și veți obține oricum un outfit romantic, dar cool în același timp. Și pantalonii tip cullottes arată extreeem de bine pe culoare roz. Aici iarăși puteți merge pe două stiluri – fie sporty, în combinație cu încălțăminte pe măsură, sau elegant French, cu un maiou de mătase și tocuri subțiri. Vă doresc multă inspirație!

Nu uitați că pentru mai multe articole, recomandări și idei, vă aștept pe blogul meu de fashion & lifestyle, www.beautifybyBeatrice.ro, un proiect care s-a născut din dorința de a împărtăși cu prietenele virtuale pasiunea mea pentru modă și frumos în general. Împărțit în patru secțiuni (Style, Life, Body & Soul), veți găsi pe blog descrieri ale întâmplărilor din viața mea, surse de inspirație în materie de modă și frumusețe, jurnale de călătorie, impresii legate de evenimentele la care particip, dar și mii de fotografii din cadrul shootingurilor pe care le pregătesc special pentru cititori.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.