Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente București | 1-7 septembrie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente București | 1-7 septembrie 2017 Share Top 5 evenimente București | 1-7 septembrie 2017


A început toamna evenimentelor. Cu o agendă plină, Bucureștiul dovedește, încă o dată, că e cel mai activ oraș din punct de vedere al evenimentelor.

Festivalul Internațional George Enescu 2017 are loc între 2 septembrie și 24 septembrie, la Ateneul Român și Piața George Enescu. Ediția 2017 aduce la București și în alte șapte orașe din țară peste 3 000 dintre cei mai apreciați artiști străini și români în peste 80 de evenimente. Ediția 2017 va avea
ca temă „lumina”.

Cea de-a treia ediție a Bucharest International Dance Film Festival are loc între 7 și 10 septembrie 2017 și aduce în capitală cele mai noi filme de dans realizate de coregrafi, regizori de film și artiști din întreaga lume, în premieră – o competiție dedicată exclusiv filmelor de dans românești, o expoziție de artă vizuală, performance-uri și workshopuri. Evenimentele se vor desfășura la Cinema Elvira Popescu, la MNAC Bucharest, CNDB – Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Deschis Gastrobar, POINT Cultural Hub și Gallery.

FUNK ROCK HOTEL revine, de data asta open air la Romexpo în cadrul Bucharest Street Food Festival. Vei avea parte de cel mai bun line up românesc format din trupele tale favorite: Subcarpați, 4G Macanache – Phunk B – Dilimanjaro – NCTK, Cred că sunt extraterestru, TKE, Les Elephants Bizarres, Pistol cu Capse, Dj EKO, Vj Dan Basu.

Pe 1 septembrie, la aniversarea a 23 de toamne de Green Hours jazz-café, o veți putea asculta pe cîștigătoarea ECHO Jazz Award 2017 la categoria „Cea mai bună vocalistă a anului“, elvețianca Lucia Cadotsch.

POINT deschide stagiunea 2017 cu spectacolul „P.A.R.T.Y.” de Tom Basden, în regia Ancăi Maria Colteanu. Este o comedie tip sitcom, despre niște minți înguste luându-se la trântă cu probleme mult prea mari pentru a le înțelege cu adevărat. O radiografie a societății de „alternative facts” și „fake news” în care ne învârtim.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.