Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Recomandarea Zile și Nopți | Boutique du pain Academiei 28-30

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandarea Zile și Nopți | Boutique du pain Academiei 28-30 Share Recomandarea Zile și Nopți | Boutique du pain Academiei 28-30


Postat țanțoș în miezul politico-afaceristic al Bucureștiului, Boutique du pain este un restaurant pe modelul francez al unei combinații de bistro și braserie, specializat pe mic dejun și prânz, concentrat pe calitatea produselor oferite și pe starea de bine asigurată celor care-i trec pragul. Spațiul este extrem de primitor și decorat cu foarte mult bun gust, bun gust pe care se regăsește și în prezentarea produselor și în servicii. Meniul include, firesc, croissant, pain au chocolat sau au raisins și alte dulcegării apetisante, dar oferă și o mare varietate de salate, omlete și sandvișuri. Ba chiar și supe, paste și câteva specialități din carne pui, porc, vită sau pește. Nici băuturile nu lipsesc, cafeaua și fresh-urile, prosecco sau vinurile italiene sunt acolo și așteaptă gâturile însetate. Prețuri medii, calitate asigurată.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.