Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Între Apă și Cer | Expoziție

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Între Apă și Cer | Expoziție Share Între Apă și Cer | Expoziție


Talida Elena Grunzac este născută la Botoșani, a studiat liceul de Artă ” Ștefan Luchian” și a continuat studiile de specialitate din 2002- 2006 la Univ. de Arte Plastice “George Enescu ” Iași. În prezent este profesor titular la Colegiul Național “A.T.Laurian” din Botoșani.

Debutează în anul 1998 cu o expoziție personală, iar în 2000 vernisează cea de-a doua expoziție personală. A participat la foarte multe expoziții de grup în țară și străinătate. În iulie 2017 vernisează Expoziția personală “Albastru Infinit”. Tehnica folosită o reprezintă acrilice pe pânză. ” Apa mi-a oferit un punct de plecare, ea simbolizează viața, liniștea și speranța. Îmbrățișarea cerului cu marea mi-a fost ascensor către creație. Mâinile îmi erau purtate printr-un albastru infinit. Un albastru mereu încrezător, optimist și purificator.Se spune că albastru-i liniște, vis și speranță ” (Talida – Elena Grunzac).

Lucrările Expoziției de pictură „Între Apă și Cer” pot fi admirate pe simezele Galeriei de Artă Grand Hotel Traian în perioada 1-30 septembrie.

Intrarea este liberă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.