Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Famous Art Festival

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Famous Art Festival Share Famous Art Festival


Compania de teatru, jonglerie și acrobație Famous Art organizează în perioada 2 – 3 septembrie 2017 un festival inedit, unde publicul este așteptat să descopere o lume ireală, plină de personaje fantastice! Parcul Central din Cluj-Napoca va fi, timp de două zile, acaparat de 9 tărâmuri fantastice, bazate pe transmiterea emoțiilor, care vor fi gazdele celui mai creativ spectacol văzut până acum.
„În cadrul acestui festival te vei întâlni cu personajele unice ale Creatorului: roboții cu leduri Vatriom, Bufonii Regali, Zânele Zburătoare, Light Walkers pe catalige, Uriașii Veseli, păpușile Giant Gentleman, Soldățeii de Jucărie, Spectacolul de epocă Era Cataligelor, Omul Oglindă, spectacolul de acrobație Nightingale, Copacii Vorbitori, Statuile Vivante în levitatie și multe alte spectacole de teatru, dans și muzică. Te invităm în Parcul Central din Cluj-Napoca, unde elemente precum teatrul, acrobația, spectacolele de foc,machiajele deosebite, designul vestimentar unic, arhitectura, fotografia și nu numai, s-au reunit pentru ați prezenta lumea CREATORULUI.
Așadar, ne vedem în Parcul Central pentru 2 zile de poveste!

2 – 3 septembrie
Parcul Central
www.facebook.com/famousart 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.