Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

PERONUL cu prăjituri – Loc cu gust și culoare!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii PERONUL cu prăjituri – Loc cu gust și culoare! Share PERONUL cu prăjituri – Loc cu gust și culoare!


Din 2017, gara din Sibiu are un peron nou: Peronul cu Prăjituri. Un peron-cofetărie unde poți gusta prăjituri delicioase din ingrediente naturale, poți servi un vin cu prietenii la terasa de vară și îți poți lua doza de energie dimineața sau înainte de a porni într-o călătorie, savurând o cafea alături de un croissant făcut în producție proprie. Totul într-o ambianță plăcută, în care predomină culorile vibrante și fotografii care surprind trăiri, oameni și trenuri, având ca spațiu comun gara. Cofetăria e ușor de remarcat la parterul blocului de pe strada 1 Decembrie, nr. 28, oferind un suflu fresh zonei din jurul gării și autogării, la a cărei dezvoltare și-a propus să contribuie.

Prăjiturile, căci ele sunt personajele care populează peronul, trebuie încercate una câte una. Toate sunt făcute din produse naturale în laborator propriu, unde fiecărei prăjituri i se acordă atenție în mod individual. Odată intrat în cofetărie, cel mai greu o să-ți fie să decizi ce să-ți iei. Ce spui de o prăjitură cu biscuite crocant de cacao, caramel sărat, spumă de ciocolată și lapte, ceai negru și cea mai fină glazură de ciocolată albă? ”Vara indiană” e alegerea perfectă dacă vrei să-ți răsfeți simțurile într-o zi de vară. Dacă vrei să te bucuri de aroma dulceagă și puternică de tonka, atunci ”Tonka” să fie: cu blat crocant de cereale cu ciocolată, mousse de ciocolată cu lapte, interior de ciocolată albă, cu infuzie de tonka și biscuiți de migdale. Sau poți opta pentru fursecuri cu ciocolată și alune, fursecuri cu porumb și stafide și macarons cu creme diverse. Aici staționează celebrul ”Orient Expres”, doar că te poartă într-o altfel de călătorie, o călătorie printre gusturi și arome: blat umed de ciocolată și crocant, cremă de brânză dulce cu ciocolată și coacăze negre. O poți servi cu un vin rose sau prosecco la terasă.

Deci? Cu care începi?

Peronul cu Prăjituri este deschis în fiecare zi, de luni până vineri, între 09:00 și 23:00, iar sâmbătă și duminică, între 10:00 și 22:00. Se află în imediata vecinătate a autogării Transmixt, mai exact pe strada 1 Decembrie, nr. 28. Mai multe informații puteți găsi pe pagina de facebook ”Peronul Cu Prajituri” sau la numărul de telefon: 0740.672.007.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută