Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 18-24 august 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 18-24 august 2017 Share Free în București | 18-24 august 2017


Cinema în aer liber

În Parcul Titan se întâmplă proiecții de film în aer liber. Se mai întâmplă și în alte locuri din București, dar cel din Titan este cea mai bună alegere din punct de vedere al selecției. Săptămâna aceasta puteți vedea Grease, Underground, Hunt for the wilderpeople, I, Daniel Blake, Tanna și Vara s-a sfârșit. Dacă puteți, mergeți să le vedeți pe toate. Dacă nu, inidferent de seara aleasă, aveți doar de câștigat.

La hamace

Sâmbată,19 August începând cu ora 17, haideți să ne relaxam în aer liber în Parcul Titan, să ne întindem în hamace, să ascultam muzică și să avem o experienţă de neuitat. 50 de hamace pentru tine și prietenii tăi, slack-line și mâncare delicioasă oferită defrufru.

Aeromania – 11 ani

Îți place adrenalina? Sau mai degraba ești genul relaxat? Dacă vrei să petreci o zi memorabilă la mare, pe 19 august se întâmplă Aeromania – cel mai spectaculos show aerian privat, desfășurat anual pe Aeroportul Tuzla. Noi zicem că merită drumul până acolo.

Ziua Pizzei

În cazul în care nu știați, duminică, 20 august este ziua pizzei. Pentru asta, Dodo Pizza oferă 500 de pizza gratuit pentru primii 500 de clienți care vor venoi să petreacă în Șos. Virtuții nr. 1E o zi atât de specială.

Cea de-a patra ediție BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, cel mai efervescent festival internațional de muzică eclectică din Capitală, va avea loc în weekendul 18 – 20 august 2017, în Parcul Herăstrău

Pe cele două scene din Parcul Herăstrău vor urca artiști internaționali de renume, din zonele muzicale Trip Hop, Reggae, Dub, Hip Hop, Jazz și multe altele. Printre artiști: Alborosie, Morcheeba, De Staat, Jazzanova Live feat. Paul Randolph și The Baseballs

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută