Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

CITY LIFE: 18-24 august 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CITY LIFE: 18-24 august 2017 Share CITY LIFE: 18-24 august 2017


Am tot vorbit despre vacanțe și concedii și ne apropiem deja de final de august. Este aproape incredibil, dar iată că a trecut vara aceasta. Prin teatre se pregătesc noile spectacole de toamnă, se anunță multe festivaluri de film și multe premiere românești. Printre cele mai așteptate filme românești ale toamnei se numără “Un pas în urma serafimilor”, debutul în lungmetraj al regizorului Daniel Sandu, “Soldații” Ivanei Mladenovic și proaspăt premiatul “Marița”, care tocmai a luat troufeul Anonimul.

Prin țară se mai întâmplă festivaluri și n-ar trebui să le ratați. Vineri începe la Craiova Divan Film festival și se continua de luni în Portul Cultural Cetate.

Festivalul de teatru Undercloud

Se împlineşte 1 deceniu de când UNDERCLOUD, primul festival de teatru independent din România, se desfăşoară în fiecare vară, în Bucureşti. Cea de a zecea ediţie va avea loc între 22-31 august, la ARCUB-Gabroveni, vor fi zece zile pline cu spectacole, evenimente teatrale unice, personalităţi ale teatrului românesc şi internaţional, petreceri şi multe alte surprize artsy.

Concert

Poetrip cântă live pe 18 august, de la ora 20,00, la Londonphone. Concertul va fi total improvizat și este una dintre puținele șanse de a-I vedea pee i de la Poetrip, asta pentru că s-au mutat în afara Bucureștiului.

Startup School

Mini Summer Startup School este un eveniment pentru oamenii care lucrează în august la visurile lor. Pe 22, 23 și 24 august, în Spaliul Unirii nr.160. Înveți să-ți transformi ideile creative în afaceri într-un mediu prietenos.

Atelier de dans contemporan

Între 21 și 26 august, la Centrul Național al Dansului București, Andreea Novac organizează un nou atelier intensiv, deschis tuturor, indiferent de nivelul de experiență. Se va lucra timp de 5 zile, iar în a șasea zi va avea loc prezentarea cu public.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută